На Хмельниччині жінка забила до смерті 4-річну донечку, опіку над якою повертала через суд.

Дика історія трапилася ще в жовтні. У сюжеті "Магнолія-тВ" розповідають, що дитину забрали на "швидкій" до реанімації, у малечі були численні забої. Три тижні дівчинка боролася за життя, але, на жаль, на початку листопада померла на руках у лікарів.

Від горе-матері дівчинку і її старшу сестру забрали три року тому. Жінку звинувачували у неналежному догляді за дітьми, яких постійно на тривалий час залишали у родичів. Однак батьківських прав її не позбавили. Загиблу дівчинку відправили до дитячого будинку сімейного типу, де вона прожила три роки.

У 2020-му хмельниччанка через суд повернула доньок додому. Не пройшло і двох місяців, як молодша потрапила до лікарні з численними забоями. Горе-матір запевняє, що дитина сама себе побила під час епілептичного нападу. Однак правоохоронці з медиками одразу спростували таку версію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що директор школи змусив вчителя звільнитися і не віддає трудову

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві псих за кермом побив беззахисну жінку

Також Знай.ua писав, Горе-батьки виганяли з хворого хлопчика диявола: "Неси хрести і часник".