В мережі опублікували фото з Хмельницького у 20 столітті, і складається враження, наче це було не десятки, а сотні років тому, настільки по-новому сьогодні виглядає світ.

Так, у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE виклали архівне фото кінотеатру для дітей, який знаходився у парку імені Коцюбинського.

"Дитячий кінотеатр "МАЛЯТКО" в парку Коцюбинського (сучасний сквер ім. Тараса Шевченка)", - підписали знімок.

У коментарях українці зазначають, що пам'ятають цей кінотеатр, коли його вже переіменували на "Зірочку", і згадують дитинство.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Новий Рік все ближче, і у владі всі українські міста вже замислюються про те, як провести його максимально безпечно. Коронавірус продовжує втручатися в плани людей, тому поки неможливо збирати велику кількість людей на обмеженій площі. Щоб не допустити сплеску зараження COVID-19, розробляють план, як провести свята без ризику для місцевих жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляв портал «Знай», у Франківську встановлюють ялинку в розпал пандемії: "З Новим роком, карантинці!"

Також Знай писав, що у Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"