У Хмельницькому батьки бояться відправляти свою дитину в дитячий сад-нещодавно його намагався відвести незнайомий чоловік. З'ясувати, чи була це випадковість або спроба крадіжки, так і не вдалося.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає телеканал" Перший Подільський " у своєму сюжет.

Вже три дні син Юлії та Олега не відвідує дитячий садок через невпевненість у тому, що їхня дитина там буде в безпеці. Вся справа в тому, що кілька днів тому їхнього сина намагався відвести невідомий чоловік: за словами виховательки він зайшов до групи і назвав хлопчика на ім'я. Сказав, що чекатиме на вулиці. Коли вихователька вивела хлопчика, то нікого вже не було.

Самі батьки дізналися про інцидент з вайбер-чату: вихователька запитала, Хто прийшов забирати Тараса, проте повідомлення через деякий час видалила. Його встигла помітити мама, тому вони з чоловіком миттю помчали в дитячий сад розбиратися в інциденті.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Громадський активіст і блогер Андрій Попик зацікавився даним інцидентом і висловив хмельничанам свою думку щодо події. Він зазначив, що дитячий садок був побудований зовсім недавно і міська влада вклала в нього мільйони гривень. Однак, системою відеоспостереження його обладнати не стали.

"Тобто в багатьох садочках просто неможливо навіть ідентифікувати, хто заходив до них і коли! Можна якимось дядькам потихеньку лазити в лабіринтах садка, і ніхто навіть не дізнається, що вони там були ...",- каже блогер.

У самому дитячому садку запевнили, що подібних інцидентів більше не відбудеться і вихователі будуть віддавати дітей тільки батькам. У той же час жителі міста впевнені, що всі подібні заклади повинні бути обладнані системою відеоспостереження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кияни скаржаться на життя в спальних районах, без садків і лікарень.

Як повідомляв портал Знай.иа, виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет озвучив режим роботи дитячих садків і шкіл на час карантину.

Також Знай.иа писав, що в українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом"жахів".