Однією з найпопулярніших закусок є паштет. Їх існує безліч видів і кожен зможе знайти собі щось до смаку.

Читайте Знай в Google News!

Але, мабуть найпоширенішим є паштет з курячої печінки. Він готується просто і швидко. Його можна приготувати про запас і пригостити гостей, які несподівано нагрянули.
Інгредієнти
500 гр курячої печінки
100-200 гр вершкового масла (за бажанням і за смаком)
1 цибулина
1 морква
5 горошин чорного перцю
2-3 горошини запашного перцю
1-2 лаврових листки
сіль за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву, обсмажуємо до м'якості.

Печінку добре промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і нарізаємо навпіл. Знімаємо зі сковороди цибулю і моркву. Злегка обсмажуємо з усіх боків печінку, додаємо спеції, обсмажену цибулю і моркву, 1 ст.л. вершкового масла. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин.

Прибираємо всі спеції, щоб вони непотрапили в готовий паштет. Пропускаємо печінку з овочами через м'ясорубку. Додаємо м'яке вершкове масло.
Паштет готовий, можна насолоджуватися домашнім ніжним паштетом з курячої печінки. За бажанням можна додати більше вершкового масла, паштет буде більш ніжною і м'якою консистенції, але і більш жирним.
Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.uа" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів