Ранок п'ятниці 11 грудня почався для мешканців Хмельницького з екстриму.

Ожеледь і лід, які за ніч ще більше позамерзали, перетворили асфальт на ковзанку, з якою комунальники нічого не робити: ні сіллю не посипали, ані піском. Люди вимушені буквально їхати на двох ногах, тримаючись за паркани і все, що під руку підвернеться.

Відео, викладене на сторінці Хмельницький LIVE, зробив один з водіїв Юрій Гудименко. Чоловік стояв у заторі (який, до речі, теж сформувався через слизький асфальт) і знімав те, що відбувається на тротуарі. Пішоходи йшли на справжній ризик, аби дістатися хоча б до найближчої зупинки громадського транспорту.

"Комунальники попіклувались, щоб кожен житель Хмельницького зміг відвідати каток", - йдеться в підписі до відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У коментарях думки людей розділилися:

Тим часом у Хмельницькому планують відкрити Різдвяний ярмарок. Таке рішення влади українці не оцінили. Так, на Facebook-сторінці Хмельницький LIVE пишуть, що локація буде меншою, ніж зазвичай, а будиночки розставлять по-іншому, щоб між ними було більше відстані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план.