На Калинівському ринку, що на Хмельниччині, покупцям продають салями, яку неможливо їсти: замість м'яса доводиться перегризати кістки.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" пише користувач Вова Мангер.

"Купив на Калинівському ринку колбасу 09.12.20. ,з якої пришлося вибирати кісточки. Фінська салямі, Хмельницької обл, с. Довжок, ПП Шатурський В.Є. Немаю бажання купляти колбасу після цього випадку взагалі ніяку...", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі, місцева мешканка придбала пачку макаронів, в яких її чекав неприємний сюрприз-мертва миша.

Як повідомляв портал Знай.ua, житель Одеси купив пакетик вівсянки швидкого приготування і виявив всередині упаковки двох мишенят.

Також Знай.ua писав, що Українка поскаржилася на популярну торгову мережу супермаркетів АТБ. За її словами, у фірмовій пачці макаронів торгової марки даного супермаркету "Своя Лінія" вона виявила мертву мишу.