На Хмельниччині розшукують безвісти зниклого 25-річного мешканця Шепетівського району Дмитра Широкина.

Матір, що місця собі не знаходить від горя, постійно пише пости у соціальних мережах в надії, що хтось бачив її сина та допоможе вийти з ним на зв'язок. Хлопець зник близько місяця тому. За словами жінки, останній раз Дмитро виходив на зв'язок по телефону 28 листопада, з тих пір - жодної звісточки.

"Синок, я вірю, що ти живий, бо не хочу думати про інше! Якщо у тебе якісь проблеми, знайди можливість повернутись, або дай знати про себе, ми разом вирішимо все! У тебе дуже багато друзів, які теж хвилюються, пишуть, дзвонять мені. Повертайся! Я не живу без тебе, я існую…", - пише безутішна жінка.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.