У Хмельницькій області чоловік погрожував лікарям швидкої допомоги та правоохоронцям рушницею - так не хотів потрапити до лікарні.

Як розповіли у пресслужбі поліції, історія сталася у неділю, 13 грудня. Мешканцю села Богданівка (Дружківський район) стало зле під час чергового загострення хронічної хвороби. Матір викликала "швидку", а коли медики приїхали і сказали про госпіталізацію, чоловік вхопився за батьківську рушницю. Лікарі одразу викликали поліцію та поїхали геть.

Майже три години бійці КОРДу та рота поліції особливого призначення вели з 39-річним чоловіком переговори. Той бігав по периметру свого двору, та хаотично вистрілював у бік правоохоронців. Близько 20 пострілів хмельничанин зробив почергово з пневматичної і гладкоствольної рушниць.

Згодом правоохоронці провели штурм та затримали правопорушника. Переконують, що зброю і спецзасоби не застосовували. Під час спецоперації ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Проти чоловіка порушили кримінальну справу за ознаками статті 348 "Замах на вбивство працівника правоохоронних органів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.