Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників, яких радує цікавими моментами з життя і кумедними публікаціями в соцмережах. Цього разу зірка знову відзначилася, виклавши фото в новому образі в соцмережі Instagram.

Ведуча постала перед підписниками в образі pin up красуні, спокусливо дивлячись в об'єктив камери. А підписала кадр чисто в своєму стилі: "Іванівну вам в хату!", і відразу нагадала всім, що головне в її діяльності - це перш за все гумор, і тільки потім сексуальність.

"Вчора був дуже насичений і емоційний день !!! Вперше в житті я відчула свято Миколая !!! Я загадала бажання і не думала що це так швидко здійсниться ... 😄❤️🙏", - написала Нікітюк.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк опинилася вночі на балконі. Святковий знімок зроблений у Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.