На Хмельниччині пенсіонерка розважалася погрозами підірвати магазин.

В понеділок, 21 грудня, о 5:25 ранку до поліція подзвонила перелякана продавчиня і розповіла, як щойно їй подзвонила невідома особа і заявила, що збирається підірвати магазин верхнього одягу, розташований в обласному центрі на вулиці Кам'янецькій.

Інформація про мінування не підтвердилася, і правоохоронці взялися за пошуки "жартівниці". На подив копів, з погрозами підірвати магазин дзвонила місцева мешканка 1955 року народження.

Поліцейські внести відомості у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності". ця стаття передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від двох до шести років.

Нагадаємо, в Одесі першокласниця так хотіла піти додому, щоб погратися зі своїм котом, що аж "замінувала" свою школу. У результаті дитячих пустощів було евакуйовано з навчального закладу понад 400 осіб. Подія сталася сьогодні, 17 грудня, в Суворовському районі Одеси. Там 6-річна дівчинка "замінувала" школу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі банда малоліток влаштувала "вечірку" битого скла

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому замінували ОДА, повну депутатів