В мережі показали, як насправді йдуть справу із організацією громадського транспорту у Хмельницькому.

Вистачило одного лише ролика, зробленого очевидцем, який опублікували у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE. В очікуванні свого транспорту сотні хмельничан мерзнуть на зупинці.

"Відео, яке чітко відображає ситуацію з громадським транспортом у Хмельницькому. Нагадаємо, що у лютому місцева влада планує підвищити вартість проїзду", - підписали автори.
Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.

Нагадаємо, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві зовсім скоро з'являться нові турнікети на ще одній станції. Любителів "халяви" більше не буде.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще