Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова, яка раніше перебувала в шлюбі з популярним співаком Олександром Пономарьовим, часто ділиться з підписниками новими образами, цікавими рецептами і просто свіжими фото.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Мозгова опублікувала селфі, зроблене в салоні автомобіля. Продюсер нанесла мінімум косметики, якщо вона взагалі є.

У коментарях користувачі розлилися в похвалі: підписники дивуються, як Мозговій вдається виглядати настільки молодо.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом Олена Мозгова поділилася зі своїми підписниками цікавою інформацією про Різдво. Продюсерка опублікувала календар, який показує, що українці до 1929 року святкували Різдво 25-27 грудня.

Нагадаємо, Знай писав, що Олена Мозгова розповіла у своєму Іnstagram, про свій корисний сніданок з томатами, авокадо і пророщеним зерном.

Також Знай повідомляв, що Олена Мозгова порівняла людей зі спеціями. Вона розповіла про людей, які викликають кардинально різні почуття.

Нещодавно Знай передавав, що Мозгова показала в Мережі, як її маленька дочка Соля їсть борщ.