Військові Житомирського інституту імени С.П. Корольова випустили для українців музичне привітання з новорічно-різдвяними святами.

Музичний твір оркестр виконував просто неба, та опублікував відеоролик на Facebook-сторінці Інституту. Диригент оркестру зараз знаходиться в зоні проведення ООС, тому консультував підлеглих по телефону, пише Суспільне.

"Готувалися фактично десь упродовж півтора тижня. Минулого понеділка (14 грудня – ред.) хлопці репетирували і стали награвати одну мелодію. Я це почув і ми запропонували: а давайте зробимо музичне вітання. Хлопці радо погодилися, але трапилося так, що керівник оркестру Павло Осінський зараз в ООС.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Та навіть це не стало на заваді – Павло Осінський консультував своїх музикантів по телефону. Дуже хотіли записати наше вітання зі снігом, тому слідкували за прогнозом. З 21 по 23 синоптики прогнозували то дощ, то сніг, то сніг з дощем, і ми вирішили знімати у вівторок (22 грудня – ред.) Та у вівторок хлопців забрали на інше задання та й снігу в той день не було. А в середу зранку прокидаємося, – а за вікном сніг. І ми швидко організували зйомку. Цікаво, що вже за годину після завершення нашого знімального процесу пішов дощ і скоро сніг зовсім розтанув", - розповів начальник пресслужби Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова старший лейтенант Олександр Райковський.

Нагадаємо, Різдво у Львові 100 років тому: чому раділи Галичани у складі Польщі

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук привітав чернівчан з католицьким Різдвом: "Заново усвідомили цінність"

Також, "Знай.uа" писав, католицьке Різдво 2020: найкращі привітання у віршах зі святом