Відома українська телеведуча Ольга Фреймут любить прикувати погляди аудиторії не тільки ревізіями і скандалами, а й подробицями особистого життя.

Через кілька днів настане Новий рік, і на своїй сторінці в Instagram ведуча поділилася теплим сімейним знімком. На фоні святкової ялинки, в домашній атмосфері Фреймут сфотографувалася з двома чарівними крихітками. Одна з них - 14-річна донька Злата Мітчелл.

"Сподіваємося, що прийдешній рік принесе тільки хороші емоції", - підписала Фреймут фото.

До слова, кілька днів тому Ольга виставила трепетне селфі з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши численних фоловерів з Різдвом за Новоюліанським календарем 25 грудня. Так, кохані сиділи поруч, притулившись один до одного і примірявши затишні теплі светри.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".