Мешканці Хмельницької області зустрічатимуть 2021 рік із дощами, мокрим снігом та плюсовою температурою.

Як повідомляє Український гідрометцентр, 1 січня в області буде хмарно з проясненнями. Якщо вдень істотних опадів не очікується, то в святкову ніч - доведеться готуватися до дощів з мокрим снігом. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура впродовж доби – 0-5° тепла.

2 січня очікується мінлива хмарність, і без опадів. Вітер південно- західний з переходом на південно- східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2 С морозу до 3 С тепла, вдень 0-5 градусів тепла.

До слова, синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік. Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну. Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.