Сотні воронів окупували вулиці в центрі Хмельницького. Птахи "оселилися" на дахах будинків, деревах та дротах. Близько години галасливі гості дивували хмельничан, поки раптом не полетіли в сторону міського сміттєзвалища.

Фотографіями користувачі діляться у соціальних мережах.

Якщо вірити народним прикметам, то птахи обліплюють усі доступні поверхні перед тим, як почнеться мокрий сніг.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим часом мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Сфотографувати тварин чоловік зміг 3 січня, проте точну локацію він не вказав, щоб на їх слід не змогли вийти браконьєри.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи по головній набережній міста можна спуститися до річки і побачити впритул білих птахів.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.