У вівторок, 12 січня, відійшов у вічність Олександр Шиманський - головний балетмейстер Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького. У червні йому б виповнилося 72 роки.

Про сумну звістку на сторінці театру у Facebook повідомили колеги артиста.

"Пішов з життя головний балетмейстер Хмельницького обласного українського музично-драматичного театру ім. Михайла Старицького заслужений артист України Шиманський Олександр Петрович. Колектив театру виловлює щирі співчуття рідним, близьким, учням… Це велика втрата. Відійшла ціла епоха…" – йдеться у повідомленні.

Що стало причиною смерті та коли відбудеться церемонія прощання, поки не повідомляється.

скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

21 грудня у 68 років відійшов у вічність Валентин Іванович Швець - один з провідних фізіологів Буковини, доктор біологічних наук, професор кафедри фізіології ім. Я.Д. Кіршенблата Буковинського державного медичного університету. Про трагічну звістку на сайті навчального закладу написали його колеги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.