У Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині, літнього чоловіка врятували завдяки уважності небайдужих сусідів, чуйності лікаря та допомозі дільничного поліцейського. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, першими на сполох забили уважні сусіди, які повідомили дільничному лікарю, що 70-річний дідусь із будинку неподалік вже кілька днів не з’являвся на вулиці.

Лікар подзвонила до дільничного офіцера та попросила разом із нею навідатися до літнього підопічного, який, окрім хвороб свого віку, має ще й інвалідність та обмежені можливості для пересування.

Занепокоєні медик і правоохоронець навідалися до пенсіонера саме вчасно – той був ще живий, але кожної хвилини могло статися непоправне. Лікар викликала швидку допомогу, щоб госпіталізувати дідуся, який перебував у важкому стані.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак доїхати за вказаною адресою карета швидкої допомоги не змогла, оскільки будинок дідуся розташований над каньйоном, у важкодоступному місці.

Тоді поліцейський взяв старенького на руки і відніс до автомобіля. Наразі дідусь перебуває під наглядом лікарів та почувається набагато краще.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.