Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла підписникам про те, як швидко прийти у форму після новорічних свят.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Наталія Могилевська написала пост про те, як повернутися у форму. "Поділіться своїм ефективним способом, а я поділюся своїм".

Співачка пише, що це було головне питання в її stories. Їй шалено сподобалося спілкуватися з аудиторією в такому форматі, тому періодично буде це робити знову і знову.

При цьому, деякі питання будуть виноситися в публікації, як, наприклад, зараз.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Прийняття рішення повернуться у форму має бути усвідомленим, тому бажано в попередній день раніше лягти спати, відповідно раніше прокинутися. Вранці посидіти в тиші, запалити свічки, згадати навіщо тобі хочеться бути красивою; згадати, що ти гідна чистого і здорового життя і в підготуватися до дій прийдешнього дня» - пише під фотографією Наталія Могилевська.

Найкраще почати з моно дня, тобто, їсть 2-3 продукти в день, можна день на кефірі, а потім вже переходити на здорове харчування і легкі тренування. Новачкам буде достатньо 15 хвилин в день.

Нагадаємо, Наталя Могилевська заговорила про минуле з Владом Ямою

Чутки про роман Наталії Могилевської з Владом Ямою не вщухають навіть через багато років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.uа писав, Могилевська показала найрідніших.