На Хмельниччині люди вимушені жити у цілодобовому страху: до їхніх хат все ближче і ближче підбираються голодні вовки.

В сюжеті ТСН селяни розповідають, що хижаки з навколишніх лісів приходять майже кожного вечора, а днями в селі Шарки вони загризли домашнього пса.

Єгері пояснюють: вовки голодні, і люди в цьому теж винні, бо вирубують ліси. Тваринам нічого не залишається, окрім як покидати рідний ліс та йти на пошуки харчів.

Тим часом в Карпатах понад десяток домашніх собак стали жертвами хижаків, що наблизилися до людських осель. В селищі Ворохта вовки не бояться підходити до населених пунктів. Мало того, хижаки впольовують своїх одомашнених побратимів: приходять уночі та нападають на місцевих собак, які ще й сидять на прив’язі. У поле зору камери якраз потрапили двоє сіроманців, що нишпорили двором. На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпряни влаштували справжній рай для хвостатих безпритульників.