Мешканка села Храбузна, що на Хмельниччині, Анастасія Свиридюк із року в рік святкує дві дати в один день - власний День народження та день Хрещення Господнього.

19 січня жінка відсвяткуала 100-літній ювілей, повідомили у пресслужбі Полонської міської ради ОТГ.

фото: пресслужба Полонської міської ради ОТГ

Привітати ювілярку прийшли не лише численні родичі та друзі, а й голова Полонської районної державної адміністрації Анатолій Мороз разом із секретарем Полонської міської ради Сергієм Нарожним.

фото: пресслужба Полонської міської ради ОТГ

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також в Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня. У цей прекрасний день вона отримала численні привітання від родичів, а також від самої заступниці міського голови Галини Безкоровайної.

Жінка була дуже рада тому, що про неї не забули і прийшли привітати додому.

Нагадаємо, на Львівщині довгожитель відсвяткував 100-річний ювілей: "мрію дожити до 110"

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох