На Хмельниччині виросли ціни на овочі та курячі яйця, натомість свинина та масло - подешевшали.

Про це повідомили в Головному управлінні статистики Хмельницької області.

"Ці­ни на про­дук­ти хар­чу­ван­ня та бе­зал­ко­голь­ні на­пої в груд­ні зрос­ли на 1,9 %. Най­більше (на 14,1 %) по­до­рож­ча­ли яйця та ово­чі. На 6,0–1,1 % під­ви­щи­лись ці­ни на цу­кор, со­няш­ни­ко­ву олію, пше­нич­не бо­рош­но, мо­ло­ко, рис, сме­та­ну, хліб, кру­пи гре­ча­ні, ма­ка­рон­ні ви­ро­би, са­ло, кон­ди­терсь­кі ви­ро­би з бо­рош­на, на 0,9–0,3 % — на си­ри, фрук­ти, яло­ви­чи­ну, кис­ло­мо­лоч­ну про­дук­цію, бе­зал­ко­голь­ні на­пої, пти­цю", - йдеться в повідомленні.

Натомість майже на 2% впала ціна на маргарин, масло та свинину.

Разом з тим у Франківську може подорожчати проїзд у комунальному транспорті. Згідно зі словами Андрія Тютюника з березня вартість проїзду у Франківську може підвищиться до 10 гривень, а при безконтактному розрахунку карткою "Галка" - до 6 гривень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Також, "Знай.uа" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка