У Кам'янці-Подільському вирішили згадати про закинуту традицію та повернути на вулиці міста піше патрулювання.

З 17:00 до кінця доби патрульні слідкуватимуть за правопорядком у центрі міста.

У місцевому відділі поліції сподіваються, що це допоможе підтримувати безпеку та порядок суспільства, стабілізувавши криміногенну ситуацію. Особлива увага під час патрулювання приділятиметься профілактиці та запобіганню порушень правил поведінки на карантині.

фото: Кам'янець-Подільська поліція

Тим часом поліцейським планують дозволити зупиняти водіїв для перевірки на стан сп'яніння. За словами заступника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, найближчим часом Верховна Рада України планує ухвалити законопроект, який дасть можливість патрульним поліцейським з метою профілактики зупиняти автомобілі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше копи затримали заступника міністра Немилостивого на водінні нетверезим:"Руки прибрав". Копи зловили п'яного заступника міністра за кермом, Шмигаль пообіцяв діяти миттєво.

Як повідомляє портал Знай.ua, п'яний брат Харківського митрополита покалічив двох людей у ДТП: перебрав з " Кагором". У Харкові брат Митрополита Онуфрія потрапив у ДТП.

Також Знай.ua писав, що українські копи створили "безпечний плейлист" - з цією музикою нічого не страшно. Патрульні вивчили публікацію швейцарського наукового журналу, після цього був складений так званий "плейлист для безпечного водіння" автомобіля.