У Хмельницькому настоятель храму, який регулярно їздить на Донбас, відкрив військовий музей.

Про це розповіли в місцевій муніципальній телерадіокомпанії.

"Приходячи сюди, люди можуть зрозуміти, в яких умовах перебувають наші військові, що саме забирає їх життя і яка ціна цього світу для нас", - зазначив організатор музею отець Микола Лучинський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі експонати тут - "сувеніри", привезені з капеланських поїздок на фронт. Музей складається з двох кімнат. У першій - все, що принесла війна: предмети армійського побуту, прапори, розірвані снаряди, військові костюми.

У другій - відтворений бліндаж: тут постаралися максимально точно передати умови, в яких живуть захисники України, коли знаходяться на Донбасі.

На відкритті музею побували ветерани, волонтери, городяни, рідні яких загинули на війні.

Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.