Стало відомо про жінку, яка пережила цілу дюжину хіміотерапій. Історія, яка змушує задуматися про життя.

Таким чином повідомляється, що у Яни Осадчої рак шийки матки третьої стадії, лікується вона вже півтора року, і журналістам «Суспильного"вона розповіла, як переносить захворювання.

Найскладніше для жінки-переносити побічний ефект хіміотерапій. Їх у неї було вже дванадцять.

Все це не безкоштовно, за півтора року пішло кілька тисяч доларів, і кошти вона збирає самостійно за допомогою записів в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після того як стало відомо про діагноз життя кардинально змінилося. Спочатку ти ходиш, працюєш, гуляєш, виховуєш дитину, і вмить тобі виносять ніби вирок. А лікарі дивляться на тебе як на майбутнього трупа.

Для того, щоб вас лікували в державних лікарнях потрібно цього домогтися, а в приватних дуже дорого. З препаратами були проблеми. Їх повинні видавати безкоштовно, але для цього теж є черга, і чекати довго.

Хімія коштує від 600 гривень, їх можуть ще виділити, але якщо щось дорожче-може не пощастити.

На одного пацієнта держава виділяє близько 18 тисяч гривень, але пацієнт їх не отримує на руки.

У квітні цього року хочуть збільшити виплати для проведення хіміотерапії, практично на 8 тисяч гривень більше, ніж зараз.

Нагадаємо, 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.ua", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також "Знай.ua" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"