Працівники Хмельницького слідчого ізолятору знайшли посилку із сюрпризом, яку намагалися передати одному з ув`язнених.

Як повідомили у Державному управлінні "Хмельницький слідчий ізолятор", 5 лютого під час догляду працівники знайшли мобільний телефон, навушники та зарядний пристрій у посилці з голубцями.

Далі в цій справі розбиратиметься суд. Працівники ізолятору передали матеріали з ознаками вчинення адміністративного правопорушення (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань).

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей. Жінка зазначила, що його сина б'ють щоночі і вимагають гроші в розмірі 1500 доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом". Співробітники 11 колонії абсолютно випадково вирішили перевірити посилку, так би мовити, проявили пильність, і як виявилося, не дарма. У бубликах були виявлені заборонені речовини.