З початку пандемії на Хмельниччині від коронавірусу померло 16 медиків, і лише три родини отримали грошову компенсацію від держави.

Залежно від прожиткового мінімуму в Україні передбачається два види компенсації для медиків, пише xm-inside.

"Перша – трохи більше 200 тисяч гривень Фонд соціального страхування виплачує всім особам, які втратили працездатність чи померли на роботі. Друга – понад 1,5 мільйона гривень йде окремо на кожного загиблого на роботі медика", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що до 1 грудня 2020 року прожитковий мінімум для працездатних осіб становив 2 197 гривень, наразі – 2 270 гривень.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.