Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими фото в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила похвалитися відпочинком у сонячній Домінікані.

Ірина Федишин опублікувала кілька фотографій на яких показала, як проходить її відпочинок в Домінікані. У теплі краї із крижаної зими співачка вирушила разом із найріднішими: чоловіком та синами.

скріншот: Instagram Ірини Федишин

"Наші пригоди на острові Саона😍 А їх там було чимало 🤪 Згодом розповім",- написала Федишин. Що ж, чекаємо на оновлення.

скріншот: Instagram Ірини Федишин

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ірина Федишин - відома українська співачка, яка має багатотисячну аудиторію шанувальників. Зірка активно веде свої соціальні мережі, де тішить своїх фанатів новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин лишилася без концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірус і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.