Скандально відомий хмельницький бізнесмен та за сумісництвом власник оздоровчо-розважального комплексу "СВ-КЛУБ" Віктор Вікарчук закликав виселити мера ОЛександра Симчишина та його колег з будівлі міської ради.

Відповідне звернення опублікувала спільнота Хмельницький LIVE на своїй сторінці в Instagram.

"Вікарчук хоче виселити Симчишина та команду з будівлі виконкому, а сам виконком ліквідувати. З відповідними вимогами власник "СВ" звернувся до суду", - йдеться в публікації.

Хмельничани мовчати не стали і тут же видали свою рекцію на відеоролик. Репутація Вікарчука була неодноразово підмочена, тож до заяв бізнесмена ставляться дуже скептично.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше поблизу Хмельницької мерії облили зеленкою підприємця, який оголосив про створення фейкової міськради. У Хмельницькому власника розважального клубу "СВ" Віктора Вікарчука активісти і ветерани російсько-української війни облили зеленкою.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.