В соціальних мережах терміново розповсюджують інформацію про нову хвилю ненависті догхантерів: у Хмельницькому господарі тварин знаходять в скверах різні приманки, які мають вбити пса. Наприклад, м'ясо, нашпиговане голками. Навіть страшно уявити, в яких муках помиратиме тварина, яка з'їсть такий "презент"...

У місцевих Viber-групах, Telegran-каналах та групах у Facebook хмельничани поширили інформацію, аби попередити власників собак про необхідність стежити за своїми улюбленцями під час прогулянок.

Люди розповідають, що м’ясо, нашпиговане гострими предметами – голками та шматками дроту, знайшли у сквері на вулиці Тернопільській.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Очевидно, хтось із місцевих вирішив таким чином позбутися тварин, наражаючи при цьому на небезпеку не лише безпритульних псів, а й тих, яких вигулюють їхні власники.

Схожа історія сталася в Запоріжжі, де після прогулянки в центрі, в районі вулиці Патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура. Про це господиня тварини Ніна Розовська написала у Facebook-пабліку "Типове Запоріжжя". Жінка розповіла, що в місті активно труять собак і схоже, що її вихованець наївся розкиданої отрути.

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.

Також Знай писав, що на Львівщині Підлітки пробиралися вночі в автомобілі і обкрадали їх.