У вівтороу, 23 лютого, в Хмельницькій області п'яний поліцейський влаштував моторошну ДТП, насмерть збивши пішохода.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

"На Хмельниччині працівник групи реагування патрульної поліції збив жінку. На жаль, врятувати її не вдалося. Водій з місця ДТП втік, але ми вже за 40 хвилин його затримали. Вже колишній поліцейський був п’яний. Він звільнений з органів поліції. Всі зібрані матеріали ми передаємо в ДБР", - написав він.

Нещодавно в Харківській області між селами Коробочкине і Гракові сталася ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку. За попередніми даними водій транспортного засобу "Газель" не зміг впорається з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті сталося зіткнення. Після цього водій DAF допустив наїзд в задню частину причепа вантажівки Renault.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси.