У Хмельницькому містяни не роздумуючи покарали чергового господаря життя, який вирішив, що паркуватися можна де завгодно, бо все навколо - тільки його простір.

На своїй сторінці в Instagram спільнота Хмельницький LIVE опублікувала фото, зроблене очевидцями покарання.

"Черговий геній парковки, через якого не змогли вивезти сміття. Як результат, неподріб викидали прямо на автомобіль", - йдеться в публікації.

скріншот: Instagram // Хмельницький LIVE

Щось схоже зробили в Києві, коли на Виноградарі невідомий вирішив припаркуватися акурат біля сміттєвих контейнерів, не особливо піклуючись, як люди будуть підходити до баків і як будуть проїжджати комунальники.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Якийсь Вася вирішив ставити своє корито там, де його не просили. Йому раз "натякнули"... по*уй... Другий раз натякнули, тепер надійніше... знову по*уй. Колеса проколоти, чи що? Розмірковував на проспекті Правди - "Сергій Кушнірчук"", - йдеться в публікації.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа