Деякі українці можуть розраховувати на підтримку у питанні підготовки до опалювального сезону. Про це йдеться на facebook-сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Сім'ям, які мешкають у прифронтових областях, буде надано допомогу для проходження зими від ЮНІСЕФ. Загалом програма підтримки має охопити 60 тисяч осіб, включаючи 15,5 тисяч дітей.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Допомога надаватиметься в різних варіаціях: тверде паливо, зимовий одяг для дітей, ковдри та грошові виплати.

"Передбачається надання допомоги в натуральній формі (паливні брикети, гігієнічні набори та зимовий одяг для дітей віком до 15 років, ковдри) або грошової підтримки для підготовки до зимового періоду 2024/2025 років", - йдеться у повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Фіндопомога. Фото: скрін youtube
Фіндопомога. Фото: скрін youtube

Отримати допомогу зможуть українці, які мешкають у прифронтових громадах наступних областей: Сумської, Харківської, Донецької Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, благодійний фонд надає допомогу на оплату комунальних послуг: як отримати.

Також наш портал інформував, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, деякі українські сім'ї зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.