Українців закликають своєчасно платити за комуналку, зокрема за газ та його доставку. Однак це не завжди можливо, адже деяким споживачам просто не доставляють платіжок.

У "Нафтогазі" назвали причини, через які паперові платіжки можуть не надсилати, а також підказали, як розв'язати цю проблему тим, хто не має змоги отримувати електронні рахунки.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

В Україні налічується чимало споживачів, які продовжують отримувати паперові рахунки за газ та інші комунальні послуги. Трапляються випадки, коли приходить час платити, а в поштовій скриньці нічого не поклали.

Фахівці "Нафтогазу" пояснюють, що платіжку можуть не відправити у кількох випадках:

Популярні новини зараз
Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні З них – житло, з вас – комуналка: українцям безкоштовно роздадуть квартири, хто матиме дах над головою Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще
  • споживач має переплату за спожитий газ;
  • споживач заплатив за газ до 12 числа;
  • споживач (випадково чи навмисно) вибрав електронний спосіб отримання рахунків.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Якщо споживач упевнений, що є інша причина, то йому необхідно повідомити про це газопостачальну компанію, щоб фахівці разом з "Укрпоштою" перевірили через що не надійшла платіжка.

Повідомити компанію про проблему можна:

  • чат-бот у Telegram.;
  • електронною поштою - client@gas.ua;
  • за телефоном - 066-300-2-888 (Vodafone), 098-300-2-888 (Kyivstar), 093-300-2-888 (Lifecell).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, влітку з'явиться додаткова платіжка: за яку комунальну послугу братимуть додаткові гроші.

Також наш портал інформував, приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіткнулися з шахраями, як убезпечити себе.