Українка зіштовхнулася з труднощами під час спроби отримати з рахунку в ПриватБанку готівкову валюту. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Клієнтка ПриватБанку розповіла, що отримала від сина переказ у валюті. Сума велика, оскільки гроші необхідні купівлі нерухомості. Виявилося, що отримати готівкові долари у відділенні – завдання не з простих.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

"Син переказав кошти, щоб я змогла купити собі житловий будинок, переказав у доларах, я вже як три тижні намагаюся зняти кошти", - написала жінка.

За словами українки, договір із продавцем нерухомості передбачає розрахунок доларами нового зразка, а у відділенні їй пропонують виключно старі та затерті банкноти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

"З продавцем договір, щоб купюри були нового зразка, але на відділенні привозять лише старий зразок, ще й такі затерті, що їх просто навіть ніхто у мене не візьме", - скаржиться українка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу клієнтки та наголосили, що працюють відповідно до вимог НБУ. До видачі підлягають усі банкноти без ознак підробки та значного ушкодження.

"Всі банкноти без ознак підробки або значного пошкодження придатні для операцій видачі готівки, без обмежень щодо року випуску", - йдеться у повідомленні.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує картки за вхідні платежі: будь-який переказ може стати останнім.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, ми писали, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.