Астролог Ангеліна Вакуліна попереджає про можливі нові ракетні атаки з боку рф на території України. Вона вважає, що масові обстріли можуть повторитися і закликає громадян бути обережними.

"Це не останні удари", — заявила Вакуліна в інтерв'ю для "Главреду". За її словами, найближчим часом в Україні буде "гучно", і західна частина країни може опинитися під ударом. Вона рекомендує жителям зібрати необхідні речі та знайти діючі укриття на випадок ракетної атаки.

Ракетний обстріл / фото: Reuters
Ракетний обстріл / фото: Reuters

Ангеліна Вакуліна — астропсихолог і таролог, яка вже багато років займається астрологією, психологією та іншими езотеричними практиками. Вона часто робить прогнози щодо подій в Україні та війни з росією. Вакуліна використовує свій досвід і знання, щоб попередити людей про можливі небезпеки.

Астролог зазначила, що "підвищена небезпека загрожує всім містам і областям України". Вона закликає людей залишатися уважними та користуватися укриттями під час тривог.

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Дніпро: Вакуліна особливо попередила жителів Дніпра про можливі удари. "Обов'язково ходіть в укриття. Карти показують ймовірне потрапляння в житловий будинок", — сказала вона.

Суми, Черкаси, Чернігів, Житомир: Мешканцям цих міст також рекомендується бути особливо уважними під час найближчих повітряних тривог.

Полтава, Вінниця, Миколаїв: Вакуліна радить уникати відвідування торгових центрів, церков та великих парків у цих містах, оскільки ці місця можуть бути потенційними цілями.

У світлі можливих загроз астролог радить всім жителям України бути обережними та готовими до надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, нові стосунки, поїздки та "розсмоктування" проблем: що ще принесе фінал ретроградного Меркурія

Раніше ми розповідали, що відомий астролог назвав "поворотні" дати для України у 2025 році: до чого готуватись

Також, Закінчиться несподівано: астролог назвав остаточну дату завершення війни в Україні