Пізно вночі, коли в Луцьку була комендантська година, стався збройний напад на охорону місцевого центру комплектування (Луцький ОМТЦК та СП). Невідомий злочинець відкрив вогонь за постом охорони, внаслідок чого було поранено одного з солдатів, який зараз проходить лікування в шпиталі.

Солдати, які служили в цей час, не розгубилися і відповіли вогнем, але зловмисникові вдалося втекти. Наразі його розшукують правоохоронці.

Працівники ТЦК організували схему. Фото: Нацполіція
Працівники ТЦК організували схему. Фото: Нацполіція

У Волинському ТЦК і СП нагадали, що ТЦК – це об'єкти, що суворо охороняються, і військовослужбовці мають право стріляти на поразку у разі загрози їх життю. Солдати, які були на посаді, мають бойовий досвід та були переведені на службу до Луцького ОМТЦК після поранень.

" Усі вони – місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю від самого початку російського вторгнення... Від росіян ми могли чекати чого завгодно, але від своїх...", – заявили вони.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

На тих, хто вирішить стріляти у військових, чекає суворе покарання за законом, і поліція впевнена, що знайде винних, повідомили у ТЦК.

"В особовому складі всіх ТЦК доведено, що у разі загрози життю слід відкривати вогонь на поразку. Жарти скінчилися. Хотіли за законом? Буде все за законом", – написав Волинський ТЦК.

Публікація Волінського ТЦК / фото: скриншот Facebook
Публікація Волінського ТЦК / фото: скриншот Facebook

Громадяни, ніби вже не здивовані з подібних інцидентів, обурилися через останні написані слова від представників ТЦК і активно висловилися з цього приводу в коментарях під постом:

Коментарі до посту / фото: скриншот Facebook
Коментарі до посту / фото: скриншот Facebook

Коментар до посту / фото: скриншот Facebook
Коментар до посту / фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, депутат-фермер Роман Микитюк із боргами та мільйонними доходами отримує солідну зарплату від ТЦК: 933,4 тис грн

Раніше ми писали про те, що київська мерія виплачує мобілізованим 30 тисяч гривень: як отримати допомогу

Крім того, Знай.ua повідомляв, пенсіонерів почнуть викликати до ТЦК