Молодий місяць у Діві 3 вересня та ніч виконання бажань: що потрібно робити, а що категорично заборонено

Молодий місяць, зображення: Pinterest
Молодий місяць, зображення: Pinterest

Повний місяць і молодик - це завжди потужні періоди, які можуть круто змінити життя кожної людини. А вже 3 вересня є дуже потужний кармічний Молодик, коли відбудеться і ніч здійснення бажань. Цей молодик запам'ятається відсутністю туманності у думках та справах. Якщо останні тижні здавались вам хаотичними і ви губилися у своїх планах, тепер все стане набагато ясніше. Енергія Діви допоможе вам знову зосередитися на цілях, позбутися апатії та роздратування. Молодий місяць у Діві, який настане о 04:56 за київським часом, стане ключовим моментом для реалізації планів, започаткування нових проектів та відмови від шкідливих звичок.

Тіна Кароль у солодких шортиках схопила себе за пишні форми: "Аж закортіло подивитись..."

Тіна Кароль, кадр із кліпу
Тіна Кароль, кадр із кліпу

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни
Показати ще

Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж та телевізійних проектів Тіна Кароль, яка нещодавно зізналася, що готова закохатися навіть у дівчину, знову втішила своїх численних фанатів. Тіна нещодавно презентувала новий сингл під назвою "Відчиняю". Реліз треку супроводжується прем'єрою відеокліпу, який уже встиг привернути увагу шанувальників артистки. А трохи згодом виконавиця з'явилася у ролику в спокусливому вбранні від вітчизняного бренду. Тому фани залишилися зачаровані не лише її потужним вокалом, а й неабиякою грацією.

Не несіть квіти та цукерки: що подарувати вчителю на 1 вересня, 8 корисних ідей для батьків школярів

Вчитель перевіряє домашнє завдання. Фото:вільні джерела
Вчитель перевіряє домашнє завдання. Фото:вільні джерела

Через те, що 1 вересня випадає на неділю, то Перший дзвінок та святкова лінійка переносяться на 2 вересня. Разом, в учнів і на день більше часу, щоб придумати, як привітати свого класного керівника, щоб це було оригінальніше, ніж квіти і цукерки. Адже квіти зав'януть, а солодощі з'їдуться. Чому ми не презентуватимемо щось, що буде використовуватися і навіть на благо самих учнів? Деякі вчителі сьогодні пропонують не дарувати їм квіти, а переказати таку ж суму на рахунок будь-якої благодійної організації або зробити донат на потреби ЗСУ. І такий нематеріальний, благодійний дар можна зробити. Це буде найліпшою ідеєю.

Повістки, штрафи та нові реєстри: як зміниться мобілізація восени

ТЦК, воєнкоми, мобілізація
ТЦК, воєнкоми, мобілізація

В Україні триває дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Так, після того, як Міністерство оборони України звітувало про те, що дані всіх чоловіків від 16 до 60 років будуть актуалізовані через низку державних реєстрів (вони містять повну інформацію про кожного громадянина), не виключено, що це може статися вже незабаром цієї осені. Ключова мета цього нововведення – державні реєстри зможуть обмінюватися з реєстром "Оберіг" інформацією про військовозобов'язаних.

Клавдія Петрівна зняла маску: Марія Кондратенко пояснила свою витівку

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

Клавдія Петрівна та Марія Кондратенко обманули свої фанатів, видавши себе за одну людину. Загадкова співачка Клавдія Петрівна понад рік анонімно випускала пісні, які миттєво ставали хітами. Шанувальники вирішили, що під великим капелюхом ховається українська артистка Маша Кондратенко, а сама співачка підігріла чутки. Усе почалося коли Маша на своєму каналі, в інстаграм, проспівала одну із пісень Клавдії, і за схожіть голосів, більшість повірили співачці. Напередодні, 30 серпня, Клавдія Петрівна вперше з'явилася на публіці, це був її перший сольний концерт у київському Палаці Спорту. Зірка вийшла на публіку без кімоно, маски та окулярів, у котрих з'являлася раніше.

У вересні пенсіонери отримають "бонуси" від 300 до 570 грн

Оформление пенсии, фото: Facebook//ПФУ
Оформление пенсии, фото: Facebook//ПФУ

Чимало українців хочуть знати відповідь на запитання - чи підвищуватимуть пенсіонерам виплати з приходом осені. Варто розповісти, що виплати пенсіонерів можуть зростати з різних причин. Зокрема, завдяки індексації, перерахункам та спеціальним надбавкам. У вересні зростуть виплати пенсіонерів віком від 70 років. Підвищення відбудеться через нарахування надбавок за віком. Надбавка за віком не підсумовується, вона лише зростає. Наприклад, у 77 років пенсіонер отримує 456 гривень, а не 300+456. Така надбавка нараховується пенсіонерам автоматично. Тобто звертатися до ПФУ для її отримання не потрібно.