В Івано-Франківську посилять боротьбу з несумлінними громадянами, які виносять великогабаритні відходи на смітник. Щоб зменшити кількість порушень, залучатимуть мобілізаційні заходи.

Відповідний анонс зробив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ефірі на Західному полюсі, пише "Галка".

Руслан Марцінків, facebook.com/ruslan.martsinkiv
Руслан Марцінків, facebook.com/ruslan.martsinkiv

Мер пояснив, що разом із командою проводив об'їзд міста та проінспектував деякі райони. Головна проблема - винесення великогабаритних відходів на смітник, який для цього не призначений.

Руслан Марцінків згадав, що деякі несумлінні громадяни приїжджають до сміттєвих майданчиків та вивантажують сміття просто з буса. Щоб забезпечити чистоту міста знайшли оригінальне рішення - порушникам почнуть видавати повістки.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Чи можуть виселити із квартири за несплату комунальних послуг Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Контейнери для сміття, фото з відкритих джерел
Контейнери для сміття, фото з відкритих джерел

"Ми застосуємо нетипові заходи. В тому числі з правоохоронними органами, залученням мобілізаційних заходів, аби люди зрозуміли про те, що не можна великогабаритне сміття викидати цілими бусами", - заявив він.

Очільник міста нагадав, що для викидання великогабаритного сміття є спеціальні локації, у тому числі полігон.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ТЦК не має повноважень "бусифікувати" чоловіків: юристи відповіли, що робити у разі затримання.

Також наш портал інформував, "Підете ловити своїм тілом дрони": військова пропонує жорстоке покарання за підпали авто військовослужбовців.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нас вбивають на полігонах, але ніхто не відповідає": воїн ЗСУ розкрив шокуючу правду про дії військового керівництва.