Стало відомо про те, що в Хмельницькому за добу від коронавирусной хвороби видужала відразу 105 пацієнтів. Це рекорд.

Таким чином, повідомляється, що в Міністерстві охорони здоров'я заявили про те, що Хмельницької області від коронавіруса за добу видужала 105 осіб. Це рекорд для області.

Рекорд по коронавирусу в Хмельницькому, фото: скріншот з відео

А це, 84 підопічних а також 21 осіб з персоналу Кривчицкого психоневрологічного інтернату, який знаходиться в одному з районів міста.

Залишаються боліти ще 8 осіб з персоналу, а також 8 підопічних. Нагадаємо, що всього в області з початку епідемії коронавіруса в Україні було зафіксовано 908 випадків, що не так багато, якщо порівнювати з іншими регіонами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавирусной інфекції підтвердили вже 54 133 випадків зараження. За добу зафіксували 612 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 26 503 пацієнтів. За останню добу видужала 385 осіб, 15 осіб померло.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Нагадаємо, Комаровський закликав українців терміново відправити дітей до школи.

Як повідомляв Знай. ua, заразність Covid-19 зросла на 30%, мутації роблять свою справу.

Також Знай. ua писав, що Моз анонсував важливу реформу.