Стало відомо про те, що «слуги народу» Хмельницьку область поділили на три району замість семи. Люди обурені.

Таким чином, повідомляється, що місцеві обурені сильно, так як «слуги народу» Хмельницьку область поділили на три району, замість обіцяних семи. Депутати все зробили так, як хотіли вони.

Вони запропонували залишити три району, обумовивши це тим, що таким чином Хмельницька область буде процвітати.

При цьому, народний депутат Віктор Бондар продовжив наполягати на тому, що п'ять районів було б оптимально, так як людям було б зручніше добиратися до районного центру, це додаткові робочі місця, додаткове фінансування.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо парламент все ж підтримає таке рішення, то місцевим жителям, наприклад, доведеться подолати сотні кілометрів, щоб дістатися до районної лікарні.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Верховна Рада прийняла за основу і в цілому постанову Кабінету міністрів про новому адміністративному поділі України. Наявні 490 районів було ліквідовано, замість нього утворено нові.

Джерело: Постанова Верховної Ради України "Про створення і ліквідації районів".

Згідно з документом, в Автономній республіці Крим та областях буде створено 129 районів, з них 17 - на тимчасово окупованій території АРК, Донецької та Луганської областей.

Відповідне рішення підтримали 238 народних обранців.

Дане розпорядження також вплине на місцеві вибори: у відповідні органи ліквідованих районів обиратися чиновники вже не будуть. Центральну виборчу комісію зобов'язано врахувати це і провести необхідний об'єм робіт.

Згідно з документом, адміністративна реформа районів на тимчасово окупованих територіях АР Крим, Донецької та Луганської областей буде проведена після повернення цих територій під загальну юрисдикцію України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ДТЕК у Київській області скоротив середній час ліквідації аварій і поліпшив енергопостачання.

Як повідомляв портал Знай.іа Киянка посадила Порошенко в "зелену галошу".

Також Знай.іа писав про переїзд родини Володимира Зеленського не куди-небудь, а на дачу, на якій відпочивав Віктор Ющенко