Стало відомо про те, що голова Хмельницької обласної державної адміністрації, Дмитро Габинет заявив про те, що йому більше не цікаво крісло мера.

Таким чином, повідомляється, що за словами Дмитра Габинета, у нього з'явилися інші амбіції, і тому він не збирається балотуватися на посаду місцевого голови Хмельницького.

Про це він заявив в інтерв'ю «Незалежному громадському порталу».

Дмитро Габинет, фото: Незалежний громадський портал

За словами Дмитра Габинета, у нього на даний момент певні амбіції, і йому подобається посаду, яку він займає зараз. Є величезна кількість проблем, які слід вирішити найближчим часом. Наприклад ліси, заповідники, поліпшити функціонування обласної лікарні, соціальні об'єкти, і так далі.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У той же час, чиновник говорить про те, що голови обласних державних адміністрацій повинні відігравати основну роль в політичних процесах, і брати участь у формуванні списку на місцевих виборах.

“З моєї точки зору, саме голови обласних державних адміністрацій мають відігравати ключову роль у названих вами політичних процесах. Тому що, наприклад, у виборчі списки потрапили б люди, за яких не було б соромно проголосувати”, – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження, згідно з яким за результатами конкурсу на посаду глави адміністрації Холодногірської району Харківської міської ради з 14 липня призначено віталія Кошеленко

Як повідомляє портал «Знай.ua» Представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста

Також «Знай.ua» писав, що Україна продовжує залишатися пострадянським заповідником варварства і анти-гуманного ставлення до беззахисним братам нашим меншим.