Стало відомо про те, що Хмельницька та Чернігівська область можуть перетворитися на «червону зону» з коронавірусом. Про це заявив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Таким чином, повідомляється, що через перевищення протягом п'яти днів встановлених епідеміологічних показників, Хмельницьку та Чернігівську область можуть віднести до «Червоної зони».

Багато з вас знає, що Київська Школа Економіки (де я є президентом :)) ), допомагає МОЗу з аналітикою по коронавірусу....

Geplaatst door Тимофей Милованов op Woensdag 5 augustus 2020

Статися це може вже з Понеділка. Відразу чотири області можуть перестати бути»зеленими". Йдеться про Рівненську, Хмельницьку, Чернігівську, а також Харківську області. Там протягом п'яти останніх днів помічено зростання заражених. Про це Тимофій Милованов написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Милованов уточнив, що за замовчуванням, кожен район кожної області має зелений колір. Визначення рівня епідопасності для конкретного району конкретної області відбувається, якщо область п'ять днів поспіль перевищує один з чотирьох встановлених показників - зайнятість ліжок, охоплення тестуванням, коефіцієнт виявлення випадків або показник динаміки зростання, кожен район цієї області отримує свій колір в залежності від вкладу цього району в перевищення відповідного показника областю.

Він також повідомив, що, згідно з аналізом епідситуації, внесок міста Тернополя перевищення Тернопільською областю показника динаміки випадків інфікування становить понад 50%.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавірусу.