Варто відзначити, що в більшості міст України йде боротьба з незаконними точками роздрібної торгівлі. Мери і міськради докладають усіх зусиль, щоб очистити міста від кіосків і кіосків, в яких продають не дуже якісну продукцію і не дотримуються санітарних норм.

Не минула ця доля і Хмельницький. Тут міська влада прийняла рішення ліквідувати великий кіоск-магазин, який раніше торгував продуктами харчування, а потім довгий час стояв порожній.

Металевий павільйон прибрали керуючись Порядком демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності та тимчасових конструкцій, затвердженим рішенням сесії міської ради №55 від 21.09.2016 року. Також в мерії розповіли, що у власника не виявилося дозвільних документів на установку даного кіоску. Також там уточнили, що конструкція стояла проспекті Миру (поблизу будинку № 64).

Варто нагадати, що у Хмельницькому це вже не перша акція зі знесення та перенесення кіосків. Раніше прибрали ларьок, який торгував у центрі міста протягом 30 років. Тепер владі потрібно обміркувати, як привести в порядок звільнилася кут пішохідної зони і стіну будівлі, до якої примикав ларьок.

Нагадавши, Знай писав, що у Чернівцях влада взялася за ліквідацію незаконних кіосків та кіосків. під знесення потрапили 14 кіосків і кіосків, які були розкидані в різних районах міста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тажке Знай повідомляв, що в Івано-Франківську влада взялася за очищення міста від МАФів.

Нещодавно Знай передавав, що аналогічна робота з усунення МАФів ведеться і в Києві.