У Ізяславі ра­ні­ше су­ди­мий 46-річ­ний міс­це­вий жи­тель, на ґрун­ті рев­но­щів, со­ки­рою на­ніс по­тер­пі­ло­му кіль­ка уда­рів в об­ласть го­ло­ви.

Про це повідомила пресслужба поліції Хмельницької області.

Як стало відомо, 7 сер­пня о четвертій годині ранку до Ізяс­лавсь­ко­го від­ді­лен­ня по­лі­ції на­дій­шло по­ві­дом­лення від лі­ка­ря швид­кої до­по­мо­ги про те, що до район­ної лі­кар­ні бу­ло дос­тавле­но 30-річ­но­го жи­те­ля м. Ізяс­лав з ті­лес­ни­ми уш­коджен­ня­ми у виг­ля­ді від­кри­тої че­реп­но-моз­ко­вої трав­ми.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

"В хо­ді до­су­до­во­го роз­слі­ду­ван­ня по­лі­цей­ські вста­но­ви­ли, що трав­ми чо­ло­ві­ко­ві зав­дав ра­ні­ше не­од­но­ра­зо­во су­ди­мий 46-річ­ний міс­це­вий жи­тель. Близь­ко 03:30 в м. Ізяс­лав по ву­ли­ці Шев­ченка пі­доз­рю­ва­ний че­рез не­за­чи­не­ні две­рі про­ник до квар­ти­ри сво­єї 34-річ­ної знайомої, де на ґрун­ті рев­но­щів зав­дав по­тер­пі­ло­му кіль­ка уда­рів со­ки­рою в об­ласть го­ло­ви",- повідомили у поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Жін­ка, яка про­ки­ну­лась від сто­рон­ніх зву­ків в квар­ти­рі, по­ча­ла кли­ка­ти на до­по­мо­гу та чи­ни­ти злов­мисни­ку ак­тивний фі­зич­ний опір, після чого він був зму­ше­ний за­ли­ши­ти міс­це зло­чи­ну.

По­лі­цей­ські зат­ри­ма­ли чо­ло­ві­ка в по­ряд­ку ст. 208 КПК Ук­ра­їни, йому ого­ло­ше­но пі­доз­ру про вчи­нен­ня кри­мі­наль­но­го пра­во­по­ру­шен­ня пе­ред­ба­че­но­го ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (За­мах на умис­не вбивс­тво) Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни.

На­ра­зі три­ває до­су­до­ве роз­слі­ду­ван­ня, пра­во­охо­рон­ці вста­нов­лю­ють всі об­ста­ви­ни по­дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку донечку: "За що, татку?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Прикарпатті кинули за грати озвірілого нелюда, - зарубав бабцю і спалив хату за 50 гривень

Також «Знай.uа» писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату та намагався зарубати власну матір