У Хмельницькому одна з мешканок міста помітила посеред вулиці міну. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в суботу, 8 серпня, о 13:10 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від небайдужої мешканки Хмельницького про те, що по вулиці Кам'янець біля багатоквартирного будинку вона виявила підозрілий предмет.

За вказаною адресою направили черговий караул рятувальників Хмельницького та інші служби. Фахівцям Національної поліції вдалося встановити, що небайдужа хмельничанка виявила біля житлового будинку ніщо інше, як протипіхотну міну натискної дії, яку в народі називають "Пелюстка".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У той час, поки рятувальні служби встановлювали природу об'єкта і займалися знешкодженням, бійці Служби порятунку організували чергування на випадок непередбаченої ситуації. На щастя, в ході обстеження підозрілого предмета, з'ясувалося, що міна виявилася навчальною і не несла загрози людям.

На даний момент правоохоронні органи встановлюють всі подробиці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькій області рибалка втопив свій автомобіль.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Хмельниччині чоловік ледь не вбив суперника через ревнощі.

Також Знай.иа писав, що мешканка Чернівецької області надіслала ув'язненому у Хмельницьке СІЗО "мобільний" жир.