У Хмельницькому та області пройшли дощі. Зливова каналізація знову підвела і не впоралася з великим об'ємом води. В результаті місто виявилося затопленими. У соцмережі показали, як вулиці Хмельницького перетворилися на річки.

Чергова літня злива перетворила місто на річки. Причиною затоплення є забиті ливневки. І ця ситуація за словами жителів вже не в перший раз. Вони в мережах обурюються і заявляють, що подібне буде повторюватися з Разу в раз.

Житель Хмельницького Віктор Шайда показав затоплену вулицю і транспорт на ній. Також він опублікував відео з наслідками сильного дощу в місті. Користувач розповів, що ділянка вулиці від політехнічного коледжу до початку вулиці Зарічанська «плаває» щоразу, як йде відео.

Пізніше автор поста заявив, що видалив своє відео через «Тупі» коментарі, які не стосувалися опублікованого відео.

Варто нагадати, що в Україні літні дощі цього року принесли багато неприємностей. У Західній Україні навіть вирували смерчі, які не на жарт налякали жителів регіону. Проливні зливи призвели до зсувів в Карпатах і на курортах Азовського моря. Так у Кирилівці обвалився Крутий берег. Величезний шмат землі звалився з стрімкого схилу на пляж, де відпочивали люди. Тонни землі поховали під собою кафе. Крім того, вітер, хвилі і злива створили всі умови для затоплення пляжів на Федотовій косі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Хмельниччині у Шепетівці пронісся буревій, який зруйнував конструкції і навіть перевірив на міцність даху будинків. Стихія повалила гілки і дерева. Крім того, були знеструмлені житлові будинки і перестала подаватися вода в будинки.

Нещодавно Знай передавав, що 29 липня в західних регіонах знову пролилися дощі і пронеслися вітри. Люди знову згадали про повені. Рівненська та Волинська області на собі відчули основний удар стихії.