На Хмельниччині поліцейські встановили особу мисливця, який смертельно поранив лебедя.

За інформацією сектора комунікації поліції області, проводячи пошукові заходи, працівники поліції опитали близько 300 мисливців, які в той час перебували поблизу водойми і встановили особу стрільця. Ним виявився 42-річний мешканець Хмельницького.

Поліцейські вилучили у порушника мисливську рушницю та склали на нього адміністративний протокол за ч. 2 ст. 85 КУпАП (“Порушення правил використання об’єктів тваринного світу”), який наразі скеровано до суду.

Тепер його чекає штраф. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 60 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією рушниць та інших знарядь або позбавлення права полювання на три роки з конфіскацією рушниць.

Нагадаємо, 8 серпня близько 20.25 години до Летичівського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки м. Хмельницького про те, що неподалік села Головчинці невідомі особи, перебуваючи в нетверезому стані, стріляють по лебедях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Голова зоозахисної громадської організації "Врятуй життя" Олена Голубнича стала свідком того, як невідомий чоловік, застрелив лебедя і викликала поліцію.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак - бідних тваринок калічать заради забавки

Також портал «Знай.uа» писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - "Від куль померли лебідь і сова..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів - "Не підходь!"