Патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки, повідомляє патрульна поліція Хмельниччини.

16 серпня, близько 18-ї години, на вулиці Заводській, патрульним надійшов виклик “Спроба самогубства”. На лінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що невідомий чоловік сидить на даху 10-поверхівки.

Патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки Учора, близько 18-ї години, на вулиці Заводській, патрульним надійшов виклик "Спроба самогубства". На лінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що невідомий чоловік сидить на даху 10-поверхівки. За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику, де і виявили 35-річного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який через сімейні негаразди хотів звести рахунки із життям. Поспілкувавшись з громадянином, інспекторам вдалося заспокоїти чоловіка та відвернути непоправне. Патрульні відвели чоловіка у безпечне місце. Далі його шпиталізували медики. Ми ж дякуємо нашим патрульним за розсудливість та професійну роботу. Друзі, пам’ятайте, життя — безцінне. #ПорядокЦеТи #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Хмельницької області op Maandag 17 augustus 2020

За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику, де і виявили 35-річного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який через сімейні негаразди хотів звести рахунки із життям.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Інспектори поспілкувались з громадянином і їм вдалося заспокоїти чоловіка та відвернути непоправне.

Патрульні відвели чоловіка у безпечне місце. Далі його шпиталізували медики.

Нагадаємо, боєць ЗСУ, який підірвався на ворожій протитанковій міні в Пісках, вийшов з коми. Про це розповів головлікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Ще 13 серпня 37-річний боєць ЗСУ Олександр був доставлений у важкому стані в лікарню ім. Мечникова. Як розповів Сергій Риженко, він разом зі своїм напарником їхали на автомобілі в селі Піски, як раптом потрапили на протитанкову міну. Його товариш по службі загинув на місці, а ось Олександру пощастило більше. Він був терміново госпіталізований в Дніпро.

Раніше портал "Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася - господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео