Відомий американський актор Міккі Рурк ззабажав, щоб після смерті його поховали у селі Загірці Хмельницької області.

Голлівудський актор ще в минулому році заявив, що хоче бути похований в Україні.

Помічник актора, Дмитро Корнійчук прилетів в Україну спеціально, щоб вибрати місце на кладовищі. Про це на особистій фейсбук-сторінці повідомив журналіст Юра Гула.

"Як умру, то поховайте мене в Україні. Пам'ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому українському селі? Цю ідею він не залишив! І його персональний асистент Дмитро Корнійчук прилетів з Лос-Анджелеса в Загірці. Місце для Міккі обрано!" – написав Юрій.

67-річний американський актор у 2019 році заявив, що хоче бути похованим у рідному селі свого помічника. Дмитро, помічник актора, родом з цього села. Там живе сім'я Дмитра, похований його дідусь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Послухавши його історії про рідний край, Міккі надихнувся і захотів відправиться в останню путь в такому ж мальовничому місці.

Справжнє ім'я Міккі Рурка - Філіп Андре Рурк-молодший. Американський актор, сценарист і професійний боксер. Він народився 16 вересня 1952 року в Скенектаді, штат Нью-Йорк.

У 2009 році отримав премію "Золотий глобус", а також був номінування на Оскар. Популярність здобув завдяки ролям у фільмах "Дев'ять з половиною тижнів" та "Янгольське серце".

Голлівудський актор відомий тим, що тепло відгукується про президента Росії Володимира Путіна, називаючи його «класним хлопцем».

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Ані Лорак заінтригувала заявою про ненародженого сина: "На все воля…"

Також портал «Знай.uа» писав, що Музиканта з Тернопільщини продали на аукціоні

Також портал «Знай.uа» писав, що Джолі зібралася з дітьми туди, де була щасливою з Піттом: "Там можна…"